Nieuwsbrief 
 
maart (3) 2020
Ook nu is de Gezinsbond er voor jou en je gezin
 

Tips over gezin en opvoeding in coronatijden
Hoe kan je thuiswerken én voor je kinderen zorgen? De rust bewaren met pubers in huis?
Contact houden met familie en vrienden? En … voor jezelf zorgen?
 
Op Goedgezind.be – het contentplatform van de Gezinsbond – vind je nieuwtjes en tips van onze experts over gezin en opvoeding. Met herkenbare verhalen door andere (groot)ouders.
 
Neem even tijd voor jezelf en lees onze tips.
 
Bevraging: welke impact heeft het coronavirus op je gezin?
Gesloten scholen. Thuiswerk of tijdelijke werkloosheid. Het coronavirus zet onze wereld op zijn kop. Samen met Indiville en Bpact organiseren we een bevraging om te weten welke impact dit heeft op jouw gezin.
 
Hoe combineer je werk en gezin? Hoe gaan je kinderen om met hun schoolwerk? Heb je nog contact met je kleinkinderen? Laat het ons weten. Stuur de bevraging gerust door aan anderen.
  Vul de bevraging in
Zet een gezinsvriendelijke initiatief in de bloemetjes!
 
De handige tips die de school van je kind deelt, de online trainingsschema's van je atletiekclub, de buurt die samen maar op afstand zingt voor een jarig meisje … Overal duiken initiatieven op om gezinnen te ondersteunen in deze coronatijden. Wil jij zo'n initiatief in de bloemetjes zetten? Dat kan!
 
Bezorg ons de gegevens van een initiatief dat je kent. Op 15 mei – de Dag van het Gezin – zetten we 100 initiatieven letterlijk in de bloemetjes: zij krijgen van ons een mooie, duurzame plantenbak als beloning voor hun inzet.
 
Méér boeken nodig?
Ontdek nieuw leesvoer of bestel je favoriete auteurs online bij Standaard Boekhandel én spaar meteen korting op bestsellers of hobbyboeken.

Nu ook met gratis thuislevering.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 % spaarkorting op boeken. Snuister ook eens rond in het educatief aanbod voor kinderen.
  Verwen jezelf en je gezin
Eduvik bijlessen: nu 100 % digitaal
Sommige kinderen kunnen baat hebben bij individuele bijlessen op maat. Zeker nu de lessen zijn geschorst. Eduvik, het grootste bijlesnetwerk in België, biedt bijlessen aan op lager, middelbaar en hoger niveau. De lesgevers gaan momenteel 100 % digitaal met studiehulp of bijles op afstand.
 
Met je lidmaatschap van de Gezinsbond krijg je jaarlijks 20 euro spaarkorting op bijlessen van Eduvik.
  Schrijf je kind in
Blijf voldoende bewegen met Familie Fit ... en win!
Blijven bewegen is de boodschap, ook in tijden van corona. Familie Fit, de online tool van Gezinssport Vlaanderen – de sportdienst van de Gezinsbond – helpt je om met het hele gezin te bewegen en te sporten: je krijgt beweegtips voor thuis en verdient hiervoor virtuele medailles.
 
Schrijf je snel in en maak kans op een leuke prijs!
  Maak je gratis Familie Fit-profiel aan
Advertentie
Airtherapy: adem gezonde lucht in

 
Airtherapy is de ideale oplossing om de lucht overal in je huis gezond en zuiver te houden, voor jezelf en je gezin. Een handig hulpmiddel voor wie onder meer last heeft van astma, pollenallergieën of sigarettenrook.
 
De Airtherapy luchtreinigers laten je opnieuw propere lucht inademen.
 
En er is nóg meer!
 • Onze (klein)kinderen, daar worden we goedgezind van! Al kunnen handige tips daar wel een handje bij helpen. Zeker de komende tijd. Sluit je aan bij onze Facebook-groep ‘Goedgezinde tips’ en deel je beste, zotste, wildste tips en ervaringen.
   
 • Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting op een jaarabonnement bij tal van magazines. Zo spaar je korting op Libelle, Bahamontes, Bodytalk, Fibre Mood, For Girls Only! magazine en tal van andere tijdschriften. Ontdek snel het hele aanbod.
   
 • Zeepjes of bruisballen maken, een geheime code kraken of kunstwerkjes krassen … Met de knutselboxen van Kinderpartybox.be valt een heleboel te beleven! Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting. Deze korting is geldig op alle boxen besteld via Kinderpartybox.be.
   
 • Iemand bedanken of verrassen? Met de Kadonation cadeaubon schenk je altijd het juiste cadeau. Deze unieke bon is levenslang geldig. De gelukkige ontvanger kiest iets leuks uit voor zichzelf bij meer dan 70 partners. En jij krijgt 3,5 % spaarkorting op de aankoopprijs.
  Via Kadonation kan je nu ook bijdragen aan het nationaal groepscadeau voor hulpverleners. Dankzij je steun ontvangen ze op hun werkplek dozen vol groenten en fruit.
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.