Nieuwsbrief 
 
maart 2017
Ga voordelig op vakantie met de Gezinsbond.

Met de lente (en de zomer!) in zicht, is het tijd voor vakantieplannen. Laat je via deze vakantienieuwsbrief inspireren door het aanbod van de Gezinsbond en zijn dochterorganisaties.
 
Zin in méér? Als extraatje bieden Gezinssport Vlaanderen, AFYA en Gezinsvakantie-Familiatours je de kans op het winnen van een bon van 100 euro of een weekendje in een van de vakantiecentra van de Gezinsbond. Neem vóór 17 maart deel aan deze wedstrijd.
(Her)ontdek Rome
Ga dit voorjaar naar Rome en (her)ontdek wat deze grootstad je te bieden heeft. Het Colosseum, Vaticaanstad maar natuurlijk ook de vele heerlijke pleintjes, de Spaanse Trappen en de unieke flair van een stad die je absoluut (opnieuw) moet zien!
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 40 euro korting per volwassene op de deelnameprijs.
  Op groepsreis naar Rome
Samen met de kleinkinderen er even tussenuit
Zorg je regelmatig voor je kleinkinderen en wil je deze tijd eens op een actieve manier invullen? Schrijf je dan samen in voor een volledig georganiseerde grootouder-kleinkindvakantie van Gezinssport Vlaanderen. Een midweek boordevol sport en spel maar vooral véél plezier!
 
Samen spelen, beleven en overnachten. Kies uit een arrangement aan de Belgische kust of in de Ardennen. 
  Maak snel je keuze
Met de hele familie naar LEGOland en Londen
Wie heeft er vroeger niet met LEGOblokjes gespeeld? Of speelt er nog steeds mee? LEGOland Windsor is hét familiepark dicht bij Londen. Het park is onderverdeeld in verschillende thema's. In het Imagination Centre ga je zelf aan de slag, in Miniland zie je Europese steden nagebouwd met de bekende blokjes en in DUPLO Gardens beleven de kleinsten grote pret.
 
De minitrip naar LEGOland (26-27 mei) wordt gecombineerd met een bezoek aan Londen. Leden van de Gezinsbond krijgen 20 euro korting per volwassene op de deelnameprijs.
  Leg je trip al vast
Meeet&Greet met de paashaas
De paasvakantie is een echte topperiode in Gezinsbond-vakantiecentra 'De Bosberg' en 'Reigersnest'. Beleef samen met je familie superleuke momenten met onvergetelijke animatie, een heleboel chocolade en een ontmoeting met de paashaas.
 
Leden van de Gezinsbond genieten van 5 % korting op het verblijf. Gratis voor kinderen tot 2 jaar, 50 % korting voor kinderen 3-6 jaar en 30 % korting voor kinderen 7-13 jaar.
  Reserveer nu je paasvakantie
Lekker logeren in Landhaus Kallbach
In dit familiaal hotel in het Nationaal Park Eifel is gastvrijheid, comfort en lekker eten een garantie. Het viersterrenhotel beschikt over een uitstekend restaurant met regionale specialiteiten. Zwembad, sauna en relaxruimte met tegelkachel zijn gratis.
 
Als je een verblijf boekt in de periode van 3 juli tot 1 september, dan geniet je van 2 gratis overnachtingen voor een boeking van 7 nachten of van 1 gratis overnachting voor een boeking van 4 nachten.
  Boek je verblijf
Advertentie
Vertrek met WEP op een onvergetelijk avontuur!
Op zoek naar een originele vakantie of een tof kamp in het buitenland? Koppel deze zomer het nuttige aan het aangename en schrijf je in voor een project van WEP. Een taalreis, een bouw- of natuurproject, een verblijf in een gastgezin, een sociaal project of een groepsreis… Jij kiest!
 
WEP biedt onvergetelijke ervaringen, voor iedereen, voor elke leeftijd en voor elk budget.
  Bekijk het aanbod van WEP
En er is nóg meer!
  • Je (klein)kinderen krijgen tijdens de paas- en zomervakantie geen kans om zich te vervelen met de thematische jeugdvakanties van AFYA: Avontuur, Dieren, Sport & Taal, Techniek & Multimedia, Waterfun... Als lid van de Gezinsbond geniet je tijdens de paasvakantie van extra korting.
  • Fietsen is genieten en dat weet Gezinssport Vlaanderen als geen ander. Al jaren organiseert de sportdienst van de Gezinsbond fietsvakanties in de Hoge Veluwe of Haspengouw. Met degustaties, culturele uitstapjes en stadsbezoekjes. Stap op je pedalen en geniet mee!
  • De verjaardag van oma, het jaarlijkse familieweekend of zomaar samenkomen. Écht bij elkaar zijn, dat doe je in de vakantiecentra van de Gezinsbond. De faciliteiten op gezins- en kindermaat zorgen voor warme familiemomenten.