Nieuwsbrief 
 
februari (2) 2017
Flinke kortingen op gezinsuitstapjes tijdens de krokusvakantie 
 

Op zoek naar een leuke uitstap tijdens de krokusvakantie?  In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit de vele gezinsuitstappen mét ledenkorting.
 
Ook niet te missen: alle leuke uitstapjes die we je te bieden hebben na de krokusvakantie. Zoals de musicals Cats en Footloose, het concert van de Ghost Rockers en het immer populaire Schlagerfestival.
Bezoek 'Goal!', de expo gewijd aan wereldvoetbal
De internationale en interactieve expo 'Goal! The Football Experience' is t.e.m. 30 april in België (Nekkerhal, Mechelen). Profiteer van de kans om unieke items zoals shirts van o.a. Messi, Beckham en Ronaldo, en ander originele items te bezichtigen.
 
Leden van de Gezinsbond ontvangen 2 euro spaarkorting op het volwassentarief (1 euro spaarkorting voor kinderen t.e.m. 11 jaar). De korting geldt zowel op kaarten in voorverkoop als aan de kassa.
  Scoor spaarkorting op je tickets
Dierenplezier in ZOO, Planckendael en het Serpentarium
Wil je als echte dierenvriend op uitstap tijdens de krokusvakantie? Naar de Tasmaanse duivels in Planckendael, op ontdekkingstocht in ZOO Antwerpen of naar de terraria in het Serpentarium van Blankenberge?
 
Vanaf 25 februari t.e.m. 5 maart '17 geniet je als lid van de Gezinsbond op vertoon van je lidkaart een rechtstreekse korting van 20 % bij aankoop van een dagticket voor Planckendael, ZOO Antwerpen of het Serpentarium, plus 10 % spaarkorting op het bedrag dat je effectief voor je dagtickets betaalt.
Rapunzel, de sprookjesmusical
Music Hall brengt weer een sprankelende sprookjesmusical. Geniet met de hele familie van het aloude verhaal van Rapunzel. In een nieuw kleedje, met veel humor én aanstekelijke meezingliedjes. Na de voorstelling volgt een uitgebreide ontmoeting met de cast en een heus Prinsen- en Prinsessenbal.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op tickets categorie 1, 2 en 3. Prijzen variëren van 22,90 tot 29,90 euro (excl. reservatie- en verzendingskosten).
  Bestel nu je tickets
Subtropisch plonzen in S&R Zwembaden
Met zowel een binnen- als een buitenaanbod zit je bij de subtropische zwembaden van S&R élke dag goed. Van golfslagbaden over verwarmde kinderbaden tot relaxen in de wellness.
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je het hele jaar door van 10 % spaarkorting op alle tickets en abonnementen. De korting geldt in deze zwembaden: De Meerminnen (Beveren), De Waterperels (Lier), Dommelslag (Pelt), Rozebroeken (Gent) en Olympia (Brugge).
  Meer weten over S&R Zwembaden
Zing mee met Ketnet Musical 'Unidamu'
Na het succes van 'Kadanza' slaan Studio 100 en Ketnet opnieuw de handen in elkaar voor een musical: 'Unidamu', een dynamische musical met een straffe cast, spectaculaire dansmoves en natuurlijk een leuk verhaal.
 
'Unidamu' vindt plaats in Kursaal Oostende, Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op tickets categorie 1 en 2 (excl. servicekosten).
  Reserveer nu je tickets
Brandweerman Sam redt het circus
Brandweerman Sam, bekend van VTMKZOOM, speelt in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Het circus komt naar Piekepolder en de circusdirecteur heeft hulp nodig! Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide ontmoeting!
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op tickets cat. 1 (€ 23,90) en 2 (€ 18,90). Prijzen zijn exclusief reservatie- en verzendingskosten.
  Bestel je tickets met korting
Advertentie
Neem een DVV-autoverzekering en krijg 2 maanden gratis
Een ongeval zit in een klein hoekje. Zelfs de beste chauffeurs blijven er niet van gespaard. Met een goede autoverzekering zijn u, uw partner en uw kroost in veilige handen.

Daarom doet DVV Verzekeringen u een interessant aanbod: 10+2 maanden gratis op uw nieuwe autoverzekering! Sluit vóór 31 maart '17 uw autoverzekering af en geniet van dit uitzonderlijke aanbod.
  Ontdek alles over deze korting
Advertentie
Tijdschrift - Oooh was ik maar...
Er zijn bestemmingen waar je naar kan blijven terugkeren en er telkens iets anders ontdekken of beleven. Er zijn ook plaatsen waar je telkens opnieuw heen gaat omdat je weet hoe fijn het er is. Wallonië combineert beide aspecten!
 
De vijfde editie van dit magazine helpt je om dat fijne vakantiegevoel op te roepen, maar verrast je ook met tips over minder voor de hand liggende plekjes of activiteiten. Zo ontdek je de mooiste logeeradresjes voor een familieweekend of het nieuwe fietsknooppuntennetwerk in Henegouwen. Inclusief culinaire tips!
  Bestel de brochure 'Oooh was ik maar...'
En er is nóg meer!
  • Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger! Koop je bioscoopcheques met spaarkorting voor UGC Antwerpen, Siniscoop, Cityscoop Roeselare, Studio Koksijde, Euroscoop, Utopolis, Ciné-Aalst, Focus Geraardsbergen, Sphinx Gent of Kinepolis bij je plaatselijke afgevaardigdeOf bestel je Kinepolis-vouchers online bij de Gezinsbond.
  • Beleef de gouden eeuw van Brugge in de historische belevingsattractie Historium. Zeven themakamers brengen je naar het jaar 1435. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op tickets en op de Family Pass. Gratis voor kinderen t.e.m. 2 jaar.
  • Anima, het Brussels Animatie Filmfestival, vindt dit jaar plaats van 24 februari t.e.m.5 maart in Flagey (Brussel) met een mooi kinderprogramma voor het Nederlandstalige publiek. Als lid van de Gezinsbond krijg je korting op vertoon van je lidkaart.
  • Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater gaat de sprookjesmusical Pinokkio op tournee door Nederland en België. Leden van de Gezinsbond krijgen 30 % korting op de tickets (te bestellen via de Gezinsbond-website).