Nieuwsbrief 
 
december (2) 2016 
 
 

Maak tijdens de kerstvakantie tijd om leuke dingen te doen. In deze nieuwsbrief vind je alvast een kleine greep uit onze vele ledenkortingen op gezinsuitstapjes.
 
Ontdek de rest op onze website. Zoals kortingen op musicals (Beauty and the Beast, Peter Pan, de Samson en Gert Kerstshow), op het IXde Symfonie Béjart Ballet Laussanne of bij Technopolis. Afhankelijk van de actie krijg je een rechtstreekse korting op vertoon van je lidkaart of geniet je van een spaarkorting in je online portemonnee.
Een familieconcert met tanden
Symfonieorkest Vlaanderen leidt je naar Wakkerdam, waar brave burgers worden geteisterd door weerwolven. Wat een oude legende leek, wordt nu spannende werkelijkheid! Een interactieve muzikale familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 % spaarkorting ter plaatse toegekend aan de Gezinsbondstand. De korting wordt ter plaatse op vertoon van het aangekochte ticket aan de stand van de Gezinsbond in de online portemonnee geplaatst. De prijzen variëren van 8 euro tot 37 euro.
  Beleef de legende: klik hier.
Rapunzel, de sprookjesmusical
Music Hall brengt weer een sprankelende sprookjesmusical. Geniet met de hele familie van het aloude verhaal van Rapunzel. In een nieuw kleedje, met veel humor én aanstekelijke meezingliedjes. Na de voorstelling volgt een uitgebreide ontmoeting met de cast en een heus Prinsen- en Prinsessenbal.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op tickets categorie 1, 2 en 3. Prijzen variëren van 22,90 tot 29,90 euro (excl. reservatie- en verzendingskosten).
  Bestel nu je tickets: klik hier.
Winteravonden in Bokrijk
In het Openluchtmuseum van Bokrijk waan je je even in de kindertijd van je (over)grootouders. Alle attracties van weleer zijn aanwezig op de nostalgische winterkermis: de paardenmolen, labyrint Venezia, het foortheater... En als de avond valt, sluit Bokrijk af met een spetterend vuurwerk.
 
'Winteravonden in Bokrijk' loopt van 26 t.e.m. 30 december '16 en van 6 t.e.m. 8 januari '17. Steeds van 16 tot 21 uur. Leden van de Gezinsbond betalen op vertoon van hun lidkaart 3,5 i.p.v. 7,5 euro per ticket (2 euro voor kinderen van 3 tot 12 jaar, gratis voor jonger dan drie).
  Met de hele familie naar Bokrijk klik hier.
Het stormt in Blankenberge
Storms Expo vertelt het verhaal achter de storm. Beleef de kracht van de natuur met indrukwekkende simulaties. Heb je daarna trek in iets zoets? Kom dan smullen van heerlijke pannenkoeken!
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je tot 4 euro spaarkorting op een dagticket voor Storms Expo. Op zondagen en tijdens de kerstvakantie geldt de spaarkorting ook op het combiticket: je bezoekt Storms Expo én smult pannenkoeken à volonté.
  Een dagje Blankenberge: klik hier.
De Winterrevue van Theater Elckerlyc
Theater Elckerlyc opende vorig jaar de deuren voor de winterrevue. Een spektakel met muziek, dans, acts en véél humor. Ook dit jaar kan je weer genieten van een verrassende revue in een regie van Stany Crets. Neem je familie, vrienden of collega's mee en beleef een onvergetelijke show.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 15 % spaarkorting op tickets in categorie 1, 2 en 3. Deze wordt ter plekke in je online portemonnee geplaatst. De korting is niet geldig op arrangementen (VIP-seats en IBIS-arrangement).
  Voor show en glitter: klik hier.
SEA LIFE tijdens de kerstvakantie
In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis door een onderwaterwereld. Van spectaculaire haaien en beruchte piranha's tot zeepaardjes, een prachtige zeeschildpad en tal van zeehondenpups. Je komt ze allemaal tegen in SEA LIFE Blankenberge!
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je op vertoon van je lidkaart van 40 % korting op je tickets. Deze korting is geldig van 24 december '16 t.e.m. 8 januari '17.
  Ontdek de wereld onderwater: klik hier.
Advertentie
Een eigen woning: het kàn!
Met een woonkrediet van het Vlaams Woningfonds kan jij misschien ook jouw eigen huis of appartement kopen. Leen tot 100 % van de kostprijs of de waarde van de woning/renovatiewerken!
 
Ga naar vlaamswoningfonds.be om te kijken of je in aanmerking komt.
Advertentie
Een spannend boek voor jouw tiener...
Wanneer er een dure smartphone verdwijnt, wordt Rani van diefstal beschuldigd. Matthias wil haar onschuld bewijzen en stelt voor om zelf op onderzoek uit te gaan. Dat blijkt niet ongevaarlijk en het drietal doet een bizarre ontdekking…
 
Een spannend jeugdboek van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes.
Verkrijgbaar bij uw boekhandel – ISBN 9789026142185 (Uitgeverij Veen Bosch & Keuning)
En er is nóg meer!
  • Beleef voor de laatste keer Lord of the Rings in Concert in het Sportpaleis! Tijdens het filmconcert op 30 december wordt het derde luik van de saga vertoond op groot scherm. Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 euro spaarkorting op de tickets van 48, 58 en 68 euro.
  • Tot 15 januari toveren Chinese kunstenaars ZOO Antwerpen opnieuw om tot het sprookjesachtige China Light ZOO. Beleef een onvergetelijke avond tussen honderden lichtgevende dieren. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting bij aankoop van tickets.
  • Xpo Picasso en Miro bestaat uit een collectie met ruim 300 werken van een van de meest toonaangevende kunstenaars van de vorige eeuw. Leden van de Gezinsbond krijgen 3 euro spaarkorting op tickets. Aansluitend kan je je bezoek uitbreiden met de expo van Miro.
  • Het sprookjesachtige kerstcircus van Boxtalino brengt dit jaar de voorstelling 'Wolf'. Met acrobaten, clowns en boerderijdieren wordt het een hartverwarmende show voor de hele familie. Leden van de Gezinsbond krijgen 25 % korting op tickets in alle categorieën.
  • Geloof het of niet: er zijn draken in Stadsmuseum Gent! Deze tentoonstelling pakt uit met fascinerende legendes, dieren op sterk water en een heus drakenskelet. Als lid van de Gezinsbond krijg je 2 euro spaarkorting op het basistarief van 8 euro.