Nieuwsbrief 
 
januari (2) 2019
Hoe laten we kinderen rookvrij opgroeien? + Ontdek nieuwe ledenkortingen
 

Rookvrij opgroeien: een recht van ieder kind
Wekelijks beginnen in België honderd jongeren te roken. Dat moet veranderen. De Gezinsbond wil er, samen met de Alliantie voor een rookvrije samenleving, prioritair voor zorgen dat plaatsen waar onze jeugd komt rookvrij worden. Werk mee aan Generatie Rookvrij met deze inspirerende voorbeelden.
 
Samen hopen we ons doel te bereiken: geen enkel kind geboren vanaf 2019 dat begint met roken. Want ieder kind heeft het recht om rookvrij op te groeien.
Kinderen en cultuur: gaat dat goed samen?
Op het eerste zicht is het geen vanzelfsprekende combinatie. Baby's en peuters beseffen nog niet echt wat ze zien of horen en welke betekenis dat heeft. Toch heeft kunstbeleving zijn effecten! Lees erover op GoedGezind.
 
Wat willen ouders tijdens een culturele uitstap doen met hun kinderen? Wat verwachten ze ervan? Dat wordt bevraagd in een onderzoek van Vlieg. Elke ouder met kinderen van 0 tot 5 jaar kan de bevraging invullen én maakt kans op een elektrische bakfiets. Doe mee aan het onderzoek.
NIEUW: nu ook Libelle met spaarkorting


Gezellig koken, ravotten met de kinderen, van je huis de allerleukste plek maken, een weekendje met je partner of je vriendinnen of lekker ontspannen in je eentje. Het echte leven vind je in Libelle!
 
Neem je een abonnement op Libelle? Dan ontvang je 10 % spaarkorting én lees je Libelle al een dag vóór hij in de winkel ligt. Bovendien krijg je onbeperkt toegang tot de digitale versie en maar liefst 6 extra specials.
 
Ga ertussenuit tijdens de krokusvakantie
Als je kinderen zich amuseren, dan is het ook voor jou vakantie! Beleef met het hele gezin onvergetelijke momenten in De Bosberg of Reigersnest, de vakantiecentra van de Gezinsbond. De ideale kortbij-vakantie!
 
Speciaal tijdens de krokusvakantie verblijven kinderen gratis tijdens de midweek!
  Maak gebruik van de krokuspromotie
NIEUW KAMP: stuur je kind naar 3D-experience
Dit jaar staat er een gloednieuw kampthema op het programma van AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond. Van 29 juli t.e.m. 2 augustus maakt je kroost in Sint-Jan-In-Eremo de coolste 3D-prints: naamkaartjes, muziekdoosjes, mini-hoovercrafts… En ze mogen allemaal mee naar huis!
 
Dit kamp is voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Schrijf je kind nu in en geniet als Gezinsbondlid van een vroegboekkorting van 25 euro.
  Ontdek hier het aanbod
Advertentie
Elke dag de luxe van een subliem uitzicht
Meerzicht is het laatste project op de groene Duinenwatersite met zicht op het prachtige Duinenwatermeer. De prestigieuze residentie kijkt vooraan uit op het meer en achteraan op een riante parktuin. De ruime villa-appartementen zijn afgewerkt met exclusieve materialen en grote leefterrassen. Rust en luxe in hartje Knokke, op enkele minuten van het strand.
 
Advertentie
Maak kans om de ideale pannenkoekenpan te winnen
Op 2 februari, 40 dagen na Kerstmis vieren we Maria lichtmis. En dat doen we natuurlijk met... heerlijke pannenkoeken!
 
Doe mee met de Imperial & MyShopi actie en maak kans op 1 van de 100 pannenkoekenpannen.
En er is nóg meer!
  • Een assisenproces op de planken, dat is 'De gifmoord' in Theater Elckerlyc. Een bekende soap-actrice wordt vermoord. Drie jaar later volgt het proces. Jij zetelt in de jury en beslist over schuld en onschuld. Met o.a. Karen Damen, Johny Voners, Kürt Rogiers én met 15 % spaarkorting.
  • Waar komen onze huidige gebruiken vandaan? Dat ontdek je in het Openluchtmuseum van Bokrijk! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gratis gezinsabonnement. Niet gewonnen? Niet getreurd! Bestel je gezinsabonnement t.e.m. 31 januari aan 70 i.p.v. 95 euro.
  • Zet de paasvakantie al feestend in en ga op vrijdag 5 april naar de MNM Back To The 90's & 00's in het Antwerps Sportpaleis. Bestel je tickets met 5 euro spaarkorting. Heb je die avond een oppas nodig? Maak dan gebruik van de Kinderoppasdienst van de Gezinsbond!