Een wijndomein
 GEANNULEERD !
Wordt opnieuw gepland voorjaar 2021.
 

“Zou het dan toch met de klimaatverandering te maken hebben? Tot een aantal jaar geleden was Belgische wijn nog een exotische aangelegenheid, echter zie je tegenwoordig op heel veel plaatsen wijngaarden opduiken. Zo ook in onze regio, namelijk in Lochristi, toch niet de meest heuvelachtige plaats in Vlaanderen. Wijnbouwer Joris Van Duffel verbouwt momenteel 5,5 hectare wijngaard op het wijndomein Nobel. De zandbodems zijn ideaal om frisse, frivole wijnen te produceren, voornamelijk witte wijnen, maar ook rosé wijnen en rood. Er wordt gebruik gemaakt van enerzijds traditionele druivenrassen zoals Chardonnay, Pinot Gris en Pinot Noir alsook een aantal nieuwe variëteiten zoals Johanniter. 

We dachten dat dit domein bezoeken een ontdekking kan zijn voor een groot deel van onze leden. Daarom organiseren we op donderdag 26 maart een bezoek met rondleiding en degustatie van dit streekproduct met onze afdeling.

 

Donderdag 17 september 2020

We verzamelen voor carpooling op de Zandberg in Zele om
18.30 u. of ter plaatse, Denen 33 in Lochristi om 19.00 u.

 

 

Wat kost het?

10 EURO/persoon voor leden van de Gezinsbond  -  15 EURO/persoon voor niet-leden

 

Inschrijven voor 10 september 2020

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0475/276507
of met het inschrijvingsformulier hieronder.


Betalingen op voorhand

op de rekening van onze afdeling: BE25 6528 1761 3082 met vermelding van naam en aantal deelnemers”